Champignonsoep met verse tijm


Ingrediënten

  • 200 g (kastanje)champignons in plakjes
  • 200 ml tuinkruidenbouillon
  • 2 el kookroom light
  • 1 el olijfolie
  • ½ rode ui, gesnipperd
  • ½ teentje knoflook, fijngehakt
  • 2 takjes verse tijm, blaadjes gerist

Bereidingswijze

Doe de olijfolie in een soeppan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten.
Voeg de champignons toe en bak 5 minuten mee.
Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat de soep 15 minuten zachtjes koken.
Schep ongeveer een derde van de champignons eruit en pureer de rest van de soep met de staafmixer.
Roer de rest van de champignons, tijm en de kookroom erdoor en laat goed warm worden. Garneer eventueel nog wat extra verse tijm.

Tip:

Lekker met reepjes gerookte kip of geroosterd PS. food & lifestyle witbrood om er een volwaardige maaltijd van te maken.

Recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Online afspraak boeken

Geef bij het inboeken duidelijk aan waarvoor je komt zodat ik alvast de nodige tijd voor jou kan vrijmaken.

  
  • PowerSlim = PS Intake gesprek (1h)
  • E-Fit Proefsessie = GRATIS Proefsessie E-Fit (1h)

Liever telefonisch je afspraak inplannen?
Dat kan via 089 440 200​​​​​​​.

(niet via e-mail of andere social mediakanalen)

* Annuleren kan enkel telefonisch, niet online.
Bij het niet nakomen van een gemaakte afspraak zijn wij genoodzaakt hiervoor een vergoeding van 65 € aan te rekenen voor de gereserveerde tijd.

maak nu jouw afspraak

In de kijker