Over ons

Over ons

Martine Janssen van Studio Slimm is de persoonlijke coach waar jij naar op zoek bent. Bij ons staat jouw gezondheid op één.

Ik ben Martine Janssen, jouw personal coach!

Aangenaam. Na jaren te diëten zonder resultaat vond ik eindelijk een manier om af te vallen met langdurig resultaat. Nu geniet ik nog meer van eten zonder honger te lijden. En toch blijf ik consistent afvallen zonder uren in de fitness door te brengen.

Verloor maar liefst 45 kg en besloot het roer om te draaien.

Behaalde haar diploma personal coach om anderen te begeleiden bij hun afslankproces.

Hoe mijn strijd met de weegschaal een positieve wending aan mijn leven gaf

“Het ideale maatje” heeft mij lang niet geïnteresseerd, ook al kreeg ik uit mijn omgeving soms wel de opmerking dat ik struis en stevig gebouwd was. Het stoorde me niet want ik voelde me goed in mijn vel. Ik was niet dik, maar na een tijdje betrapte ik mezelf erop dat iedere keer dat ik een etalageraam passeerde, ik mezelf in profiel bekeek en mijn buik eens introk om te zien hoe dat er zou uitzien. In de paskamer werd het me al snel duidelijk dat het niet altijd makkelijk was om passende kleding te vinden. Stilaan kwam het besef dat een paar kilo’s minder misschien toch beter zou zijn. Toch was de motivatie er niet dus ik modderde maar wat aan. 

Maak nu een afspraak

In de health studio van Martine Janssen wordt er onder persoonlijke begeleiding extra ingezet op gezonde voeding en beweging. Samen gaan we voor een gezonde levensstijl.

“Tot er plots drie getallen verschenen op de weegschaal”

Jeetje, ik verschoot! Ondanks alle inspanningen en de vele methoden die ik uitprobeerde zag ik geen langdurig resultaat.

Mijn harde werk kwam in het gedrang door demotivatie. Ik had maar één doel en dat was een methode vinden waarbij ik zou kunnen genieten van eten, geen honger moest leiden en toch kon consistent kon afvallen zonder uren in de fitness door te brengen. 

Tot een vriendin mij vertelde dat ze al enige tijd koolhydraatarm eet. Haar enthousiasme was aanstekelijk, en terecht, want ze kreeg er schitterende resultaten voor terug. Toch bleef ik wat sceptisch.. zou het? Na mij voldoende te informeren deed ik een intake gesprek.

En tot welke conclusie kwam ik?

  
  • Ik moest niet langer honger lijden; eten mocht zelfs vijf tot zeven keer per dag.
  • Door de koolhydraatarme en eiwitrijke producten val je af waar nodig en behoud je je spiermassa waardoor je figuurverbetering ziet.
  • Je blijft lekker gevarieerd eten zonder shakes te consumeren waardoor je kan blijven genieten van eten.
  • Je verliest op korte tijd gewicht. Dit is extra motiverend om het programma vol te houden.
  • Na het behalen van je streefgewicht is er een gewichtsbehoud programma om je vooruitgang verder te zetten en er een levensstijl van te maken.

“Dit was hetgeen waar ik al zo lang naar op zoek was”

Je coach is er om je te informeren en vooral te motiveren en dat is extra aangenaam. Je staat er nooit alleen voor. Wekelijks evalueert de coach wat goed ging en waar je nog wat extra hulp bij kan gebruiken. Niet alleen helpt ze zo je valkuilen te overwinnen, maar motiveert ze je als het even moeilijk gaat. Want hoe je het ook draait of keert het blijft toch even wennen, we zijn allemaal mensen.

De oude versie van mezelf is verleden tijd. Met trots kan ik zeggen dat ik mijn streefgewicht van 45 kg minder op de weegschaal heb bereikt. Mijn resultaten zette mij aan het denken: zou ik coach kunnen worden om zo mijn ervaringen en succes te delen met anderen?

    
  • Ik ben niet de enige met overgewicht.
  • Ik ben niet de enige die een strijd voert met de weegschaal.
  • Ik ben niet de enige die hulp kan gebruiken.

Laten we er samen voor gaan

Na het behalen van mijn diploma als personal coach voel ik mij klaar om anderen te helpen. Enerzijds als coach maar anderzijds als ervaringsdeskundige. Ik ben er voor jou dus weet dat je er nooit alleen voor staat. Samen kunnen wij ook jouw doel bereiken!

Maak je klaar voor de transformatie van jouw leven en zet nu alvast de eerste stap.

BOEK HIER EEN INTAKEGESPREK

Reacties van klanten

Onze tevreden klanten zetten wij graag extra in de kijker.

Linda Goris

Martine is een gedreven vrouw die jou op een gezonde manier goed in je lichaam wil laten voelen met kennis van zaken. Doe zo verder!

Koen Peeters

Op negen weken tijd bijna 17 kg kwijt, wat een fantastisch programma! Het voelt zelf niet aan als een dieet maar een heel nieuwe levenswijze. De begeleiding van Martine is ook echt top. Je kan haar altijd bereiken en ze staat altijd klaar zelfs op zon- en feestdagen.
Een echte aanrader!

Kim Leenders

De begeleiding is TOP! Martine is altijd bereikbaar voor hulp en raad. Ze weet je altijd te motiveren om door te gaan.

Online afspraak boeken

Geef bij het inboeken duidelijk aan waarvoor je komt zodat ik alvast de nodige tijd voor jou kan vrijmaken.

  
  • PowerSlim = PS Intake gesprek (1h)
  • E-Fit Proefsessie = GRATIS Proefsessie E-Fit (1h)

Liever telefonisch je afspraak inplannen?
Dat kan via 089 440 200​​​​​​​.

(niet via e-mail of andere social mediakanalen)

* Annuleren kan enkel telefonisch, niet online.
Bij het niet nakomen van een gemaakte afspraak zijn wij genoodzaakt hiervoor een vergoeding van 65 € aan te rekenen voor de gereserveerde tijd.

maak nu jouw afspraak

In de kijker