PowerSlim

PowerSlim

Samen met PowerSlim krijg je grip op een gezonde levensstijl. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

Wat is PowerSlim?

Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen lastig dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kunt blijven volhouden. Het resultaat op de lange termijn vinden we namelijk enorm belangrijk. Bij PowerSlim sta je er daarom niet alleen voor. Samen met je voedingscoach investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

 
Ontdek onze PowerSlim recepten
 

De voordelen van PowerSlim

Intensieve begeleiding van je voedingscoach

Een persoonlijk voedingsplan

Lekkere producten en makkelijke recepten

Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten

Behoud van je spiermassa

Een jaar lang begeleiding na het bereiken van je doel

Maak nu een afspraak

In de health studio Studio Slimm van personal coach Martine Janssen wordt er onder persoonlijke begeleiding extra ingezet op gezonde levensstijl of gezond eetpatroon voeding en E-Fit training. Samen gaan we voor een gezonde levensstijl.

Jouw PowerSlim coach

We begrijpen dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij PowerSlim niet alleen te doen. Martine als ervaringsdeskundige, staat voor je klaar om je daarbij te helpen. Iemand die betrokken is bij jouw situatie, je tips en voedingsadviezen geeft en dat extra steuntje in de rug geeft op moeilijke momenten.
​​​​​​​
Elke week bespreek je samen uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Want ook na het behalen van je doel blijft jouw coach gewoon voor je klaar staan! Met een jaar lang nabegeleiding leer jij om je gezonde eetpatroon dit keer ook écht door te zetten.

Wat is PowerSlim

Wat mag je eten?

De kracht van PowerSlim? Niet minder eten, maar anders eten. We weten hoe lastig het is om de juiste balans te vinden tussen verantwoord en lekker eten. Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarin je smakelijk én gezond leert eten. Zo houd jij een verantwoorde levensstijl pas echt vol.

Recepten

Reacties van klanten

Onze tevreden klanten zetten wij graag extra in de kijker.

Linda Goris

Martine is een gedreven vrouw die jou op een gezonde manier goed in je lichaam wil laten voelen met kennis van zaken. Doe zo verder!

Koen Peeters

Op negen weken tijd bijna 17 kg kwijt, wat een fantastisch programma! Het voelt zelf niet aan als een dieet maar een heel nieuwe levenswijze. De begeleiding van Martine is ook echt top. Je kan haar altijd bereiken en ze staat altijd klaar zelfs op zon- en feestdagen.
Een echte aanrader!

Kim Leenders

De begeleiding is TOP! Martine is altijd bereikbaar voor hulp en raad. Ze weet je altijd te motiveren om door te gaan.

Online afspraak boeken

Geef bij het inboeken duidelijk aan waarvoor je komt zodat ik alvast de nodige tijd voor jou kan vrijmaken.

  
  • PowerSlim = PS Intake gesprek (1h)
  • E-Fit Proefsessie = GRATIS Proefsessie E-Fit (1h)

Liever telefonisch je afspraak inplannen?
Dat kan via 089 440 200​​​​​​​.

(niet via e-mail of andere social mediakanalen)

* Annuleren kan enkel telefonisch, niet online.
Bij het niet nakomen van een gemaakte afspraak zijn wij genoodzaakt hiervoor een vergoeding van 65 € aan te rekenen voor de gereserveerde tijd.

maak nu jouw afspraak

In de kijker